Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat

SKU: CON773

Connoisseurs SILVER ezüsttisztító oldat


SKU: CON773


Connoisseurs ékszertisztító SILVER

Az ezüst ékszerek gyors és kényelmes tisztításához az ideális megoldás a SILVER ékszertisztító. Gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket és helyreállítja az ezüst ékszerek fényét.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: CSAK sterling EZÜSTÖN HASZNÁLJA. Nem használható drágaköveken vagy féldrágaköveken, festett / antik / oxidált vagy bevont ékszereken (pl. ródiummal bevont ékszerek) vagy bármilyen más fémnél.

Használati útmutató:

  1. Óvatosan távolítsa el a zárófóliát a tartályból. Az oldatnak erős szaga van, de ez normális azoknál a vegyi anyagoknál, amelyek eltávolítják a szennyeződést az ezüstről. Kristályok lehetnek jelen az oldatban, ami gyakori, és nem változtatja meg a tisztító oldat hatékonyságát.
  2. CSAK EGY DARAB ékszert helyezzen a merülő kosárba. Merítse a kosarat a folyadékba 30 másodpercre. Nem szükséges sokáig áztatni az ékszereket.
  3. Húzza ki a kosarat az ékszerrel együtt a tartályból, és alaposan öblítse le szobahőmérsékletű vízzel. Puha kefével tisztíthatja ékszereinek nehezen elérhető helyeit.
  4. Szárítsa meg az ékszereket puha ronggyal, és csillogosító kendőt használhat a befejezéséhez.
  5. Ha több darab ezüstöt szeretne megtisztítani, jobb várni néhány percet, mielőtt egy másik darabot áztatna a tisztítóba.

A SILVER tisztító oldat az ezüst tisztítására alkalmas.

4 000 Ft


Márka
Sofia