5 lépés az eljegyzési gyűrű kiválasztásához

5-krokov-k-zasnubnemu-prstenu

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása nagy pénzügyi és érzelmi befektetés, ezért érdemes előre alaposan megfontolni azt. A nem megfelelő gyűrű kiválasztása valószínűleg nem fogja visszatartani élete szerelmét a házasságkötéstől, de biztosan szeretne kellemes meglepetést okozni neki a gyűrű formájában, amire mindig is vágyott. Nézzük meg, hogyan tovább, hogy az eljegyzés zökkenőmentes legyen.

1. Ismerje meg az ízlését

Kedvese ékszerdoboza inspirációvá válhat az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor. Ne habozzon, és nézzen bele. Megtudhatja, hogy milyen színű fémet szeret, de azt is, hogy a minimalista vagy inkább a hangsúlyos ékszereket kedveli-e. Egy másik tipp az ékszerüzlet véletlenszerű meglátogatása séta vagy vásárlás közben, vagy egy beszélgetés a szerettei ékszereiről. Figyelje meg, milyen típusú ékszerek tetszenek neki, és a választás egyszerűbb lesz az Ön számára. Gondoljon a keze méretére is. A vékony kézen a masszív gyűrű nem fog szépen mutatni. Ha a partnerének erősebb ujjai vannak, válasszon egy markánsabb, nagyobb kővel ellátott gyűrűt, ami kiemelkedik a kezén.

Sofia-zlaty-prsten-s-diamantomSofia-zlaty-prstenSofia-zlaty-prsten-s-diamantomSofia-zlaty-prsten

2. Határozza meg a költségvetést

Állítsa fel a költségkeretet, és könnyítse meg ezzel a több ezer elérhető dizájn közötti döntést. Mennyibe kerüljön? Nem létezik "megfelelő összeg", amelyet el kellene költenie egy gyűrűre. Gondolja át, mennyit fektethet be egy gyűrűbe. Az anyag kiválasztásakor részesítse előnyben az aranyat. Tulajdonságainak köszönhetően a gyűrű örökké kitart a partnere számára. Ha egy nagy kővel díszített gyűrűre vágyik, és a költségvetése alacsonyabb, válassza a cirkóniát. A gyémánt hosszabb ideig megőrzi szépségét, de készüljön fel a magasabb árára. Első pillantásra azonban a kövek közötti különbség alig különböztethető meg.

Sofia-zlaty-prsten-s-diamantomSofia-zlaty-prsten-s-diamantomSofia-zlaty-prstenSofia-zlaty-prsten

3. Tudja meg a megfelelő méretet

Fontos lépés a megfelelő gyűrűméret kiválasztása. Végül is azt szeretné, hogy a kedvese az első pillanattól kezdve élvezhesse a gyűrűt. Ezzel megspórolja a változtatással vagy az átméretezéssel kapcsolatos gondokat is. Megkérheti a barátnőit, hogy segítsenek megtalálni a pontos méretet. De egyedül is megtudhatja azt. Próbálja meg észrevétlenül kölcsönvenni az egyik gyűrűjét. Győződjön meg róla, hogy olyan gyűrűt választott, amelyet a bal gyűrűsujján visel! Ezt követően megtudhatja a méretet az ITT letölthető segédeszközöknek köszönhetően.

Meritko-na-prsten

4. Válasszon a jól bevált dizájnok közül

Ha nincs ideje megkeresni a megfelelő dizájnt, ne csüggedjen. Válasszon a rendelkezésre álló minták kínálatából, amelyet megtalálhat készleten a SOFIA webáruházban. A szépségüket az évek bizonyítják, valamint az elégedett nők száma is. A SOFIA márka kínálatában kiváló minőséggel kidolgozott, klasszikus gyémántokat vagy cirkóniás gyűrűket talál, amelyek sok nőnek tetszeni fognak. Az webáruházban lévő szűrők meggyorsítják a keresést. Így csak a kívánt méretben, a kívánt színű aranyban és a kiválasztott típusú kőből kapható gyűrűk közül fog válogatni.

A teljes ajánlatot ITT találja

Sofia-zlaty-prstenSofia-zlaty-prsten-s-diamantomSofia-zlaty-prsten-s-diamantomSofia-zlaty-prsten-s-diamantom

5. Konzultáljon szakemberekkel

Ha bármilyen kérdése van, vagy bizonytalan a választással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal az Infovonalon a +36 21 2525225 telefonszámon, vagy írjon az info@szofia.hu címre. Tapasztalt munkatársaink örömmel adnak tanácsot a megfelelő méret, valamint a kő alakjának és típusának kiválasztásában. Esetleg látogasson el egyik üzletünkbe, ahol biztosan hasznos információkat szerezhet. Ezzel nemcsak pénzt, hanem kellemetlenségeket is megtakaríthat a Nagy napon.

Válasszon az eljegyzési gyűrűk kínálatából a SZOFIA.HU webáruházban.