Hogyan vásároljak

Üdvözöljük a webáruházunkban!

1. Válassza ki az ékszereket

Egy szép fülbevalót, vagy inkább egy karkötőt keres? Kiválaszthatja az adott kategóriát, és csak azok közül az ékszerek közül válogathat, amelyeket érdeklik önt. Az ékszereket nálunk márkák, színek, szimbólumok, dekorációk, kövek stb. szerint elrendezve is megtalálhatja. Ugyanakkor több kritériumot is választhat, és csak azokat az ékszereket fogja ajánlani a rendszer, amelyek az összes kritériumnak megfelelnek.

Az ékszereket, amelyek megtetszenek önnek, hozzáadhatja a "Wishlist-hez" - ez egy kívánságlista, amelybe további ékszereket rakhat el, miközben böngészi weboldalunkat, és bármikor visszatérhet hozzájuk, megnézheti őket, esetleg kidobhatja onnan, vagy áthelyezheti a "Kosár-ba". Vagy ha annyira elvarázsolja a kiválasztott ékszer, azonnal és gondolkodás nélkül berakhatja a kosárba :)

2. Ellenőrizze a megrendelést

Ha már hozzáadta az összes kiválasztott ékszert a kosárhoz, akkor ellenőrizze a megrendelést - nézze meg, hogy megvan-e minden, ami megtetszett önnek, vagy hogy a darabszám rendben van-e.

3. Írja be a kedvezménykupon kódját - ha van ilyen

4. Küldje el a megrendelését

Vásárolhat vendégként is, vagy létrehozhat egy fiókot, és mindig áttekintheti a vásárlásait vagy ékszereit a "Wishlisten". Új fiók regisztrálása csak percek kérdése.

5. Válassza ki a szállítási, fizetési módot, és adja meg számlázási adatait

Kiválaszthatja, hogy a csomagot postán vagy futárral szeretné-e elküldeni, vagy személyesen is átveheti (kizárólag Szlovákiában). Magyarországon belül a szállítási költség 10 000 forint ingyenes, 9 999 forintig a szállítás költsége 1 500 forintig terjed.

Számos módon fizethet a vásárlásért: készpénzben, kártyával, netbankon keresztül vagy banki átutalással. Utánvétes fizetés esetén 490 Ft kerül felszámolásra.

A szállításról és a fizetésről az "Általános szerződési feltételek" részben olvashat.

Ebben a lépésben írhat nekünk néhány különleges megjegyzést vagy kérést - a számlázási információk alatt található egy mező a "Megjegyzés" megadásához.

6. Küldje el nekünk a megrendelést

A megrendelés elküldése után e-mailt fog kapni, amivel megerősítjük a megrendelést, és a lehető leghamarabb megkezdődik a megrendelés feldoglozása.

Köszönjük a vásárlást :)