A márkákról

Pandora-logo

A népszerű PANDORA márka ékszereit már a világ több mint 100 országában forgalmazzák. Gyűjthet érmeket az ikonikus karkötőre, amelyek az élete legszebb pillanataira fogják emlékeztetni. A PANDORA karkötőnek köszönhetően ezek a gyönyörű emlékek mindig önnel maradnak. A PANDORA így felbecsülhetetlen értékű egyedi személyes ékszere lesz. A márka kínálatában a tipikus karkötő és érmek mellett más ékszereket is talál, például fülbevalókat, gyűrűket és nyakláncokat.

A SOFIA Jewelry a Pandora márka hivatalos viszonteladója.

Pandora_balenie

Pandora és Sofia

A Sofia a PANDORA márka hivatalos forgalmazója (a márka weboldala www.Pandora.net/hu-hu). Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy eredeti ékszereket vásárol, amelyeket eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal ellátott márkás csomagolásban szállítunk önnek. A PANDORA ékszerek teljes választékát kínáljuk. A SOFIA áruházakban és e-shopban több száz olyan dizájn található, amelyek szinte korlátlan lehetőséget kínálnak a kombinációkra.

A legendás divattervező, Pierre Cardin, műhelyében megalkotott ékszerek és órák ötvözik a francia vonzerő, a stílus és az elegancia múlhatatlan érintését egy olyan árral, amely elfogadható sok olyan vásárló számára is, akik vágyakoznak a párizsi Haute couture után. A PIERRE CARDIN ékszerek karaktere a klasszikus elegancia megtestesítője, amelyet azoknak szántak, akik ismerik a saját értékeiket, és az elismert értékeket helyezik előtérbe a divatos fellángolások helyett.

A San Franciscóból származó ESPRIT márka szilárd helyet foglal el a divat világában. Az ESPRIT ékszerek és órák a márka sikeres szegmensei, amelyek a fiatal és stílusos célcsoportra összpontosítanak. A lenyűgöző egyedi dizájn és arculat a márka legnagyobb aduászai. Az ESPRIT nemcsak azt akarja, hogy jól nézzen ki, hanem leginkább azt, hogy jól is érezze magát.

PIERRE LANNIER - eredetileg családi vállalkozás, ami ma Franciaország legnagyobb óragyártója. A hagyomány, a stílus és a minőség a PIERRE LANNIER márkát a vásárlók 1. számú választásává tették Franciaországban. A női és férfi órák stílusos kialakítása a modern anyagokkal együtt egyedülálló ékszerré teszi a kezén. Természetesen, kiváló minőségű svájci Ronda óraműveket is tartalmaznak.

Az ALTAR által Csehországban gyártott, hagyományos vagy modern kivitelben kapható acél jegygyűrűk sok rajongóra tettek szert. Az esztétikai szempontból érzékeny kialakítású gyűrűmodellek mély üzenetet hordoznak.

A meglévő modellek folyamatosan új modellekkel bővülnek, amelyek olyan kialakítással rendelkeznek, amelyek a vásárlók igényeire reagálnak.

A BREUNING egy német vállalat, ami különös figyelmet fordít a hagyományos kézműves előállításra, nemzetközi vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű ékszerek gyártásában. Története egészen 1927-ig nyúlik vissza. A BREUNING jegygyűrűk időtlenül elegánsak és egyszerű szépségben tündökölnek. A márka gyémánt (briliáns) jegygyűrűmodelleket is kínál, amelyeket az örökkévalóság szimbólumának tekintenek.

Válasszon ön is egy minőségi gyűrűt, ami az egész élete során végigkíséri önt.

Breuning és Sofia

Válasszon dizájnos arany vagy ezüst jegygyűrűket.

Arany jegygyűrűmintákat a SOFIA üzletekben találja:
  • Aupark, Pozsony, Szlovákia
  • Bory Mall, Pozsony, Szlovákia
Ezüst jegygyűrűmintákat a SOFIA üzletekben találja:
  • Central, Pozsony, Szlovákia
  • Polus, Pozsony, Szlovákia
  • Avion, Pozsony, Szlovákia
  • Aupark, Kassa, Szlovákia

A felületkezelésnek köszönhetően a ródiummal bevont ezüst BREUNING karikagyűrűk szinte alig különböztethetők meg a fehéraranytól, és az áruk is több mint elfogadható.

A teljes választékot a www.breuning.de oldalon találja.

Bármelyik jegygyűrűt is választja, az az ön igényeinek megfelelően lesz elkészítve a gravírozással együtt, amit a minták közül választhat ki. Megrendelheti őket a SOFIA üzletekben és az e-shopon keresztül is, valamint a megrendelést az info@szofia.hu e-mail címre is elküldheti. Az e-mailben adja meg a gyűrűk kódjait, a méretüket és az esetleges gravírozás szövegét. A gravírozás az arany karikagyűrűk belső részébe történik, és a gravírozás ingyenes.

Ezek közül a szimbólumok és betűtípusok közül választhat.

A megrendeléstől számított 14 napon belül megkapja a jegygyűrűket!

A CUTIE Kids Jewellery kiváló minőségű, cseh gyártmányú arany és ezüst ékszerek gyermekek számára. A kínálatban széles választékban találhat sárga, fehér és rózsaszín 14 kt arany vagy ezüst kialakítású ékszereket. Az ékszereket a Preciosa és a Swarovski cég első osztályú, kiváló minőségű cirkóniái díszítik, 12 színben. A CUTIE fülbevalókat háromféle zárszerkezettel kínáljuk. A nagy választéknak köszönhetően megtalálhatja a kollekcióban az igazit a legkedvesebb lánya számára is 2 hónapos korától egészen a felnőttkora küszöbéig.

A VICEROY egy spanyol vállalat, ami a saját óraműik gyártásáról ismert. A céget 1951-ben alapították, és a kiváló minőségű órák gyártására specializálódott. Ma ez egy ismert márka, és vezető szerepet tölt be a területén. A VICEROY olyan minőségi órákat gyárt, amelyek bármilyen alkalomra alkalmasak, és nemcsak divatosak, hanem trendik is.

Az ENGELSRUFER angyali ékszerek ezüstből és acélból készülnek. Minden acél csengettyű kézzel készített eredeti darab, és egyedi hangzással rendelkezik. Válassza ki a csengettyű színét a jelentése szerint, vagy egyszerűen az után nyúljon, ami a leginkább tetszik önnek. Szólaltassa meg az angyali csengettyűt, és hívja elő őrangyalát.

A CLUSE márka története olyan emberek története, akik felfedezték az egyszerűségben a szépséget. Az elegancia és a minimalizmus a minőségi anyagok és óraművek pontos feldolgozásával párosul. Egyszerű, elegáns és időtlen - pontosan ilyenek a holland CLUSE márka órái. Sugárzik belőlük a nőiesség, a finomság, és a kifinomult szépségük pedig minden nőnek remekül áll.

A brit Olivia Burton a kifinomult órák márkája, amely a vintage divat és a természet hatását kombinálja, és folyamatosan feszegeti határait, hogy olyan dizájnokat hozzon létre, amelyek sehol máshol nem találhatók meg. Az időtlen báj és vintage szerelmeseinek, már nem kell a régiségek piacán keresgélniük, hogy megtalálják álmaik óráját.

A FRED BENNETT márka acél ékszereket alkot, bőrrel és kövekkel kombinálva. Stílusos férfiak számára készült, akik szeretik a minőséget és az új technológiákat. A márka számos díjat nyert a minőségért és az innovációért, köztük az Év Márkája díjat (Jewellery Brand of the Year - UK)

A D for DIAMOND a gyermekek számára készült ékszerek egyedülálló koncepciója. Mindegyik ezüst darabban valódi gyémántot talál. Az összbenyomás fokozása érdekében minden ékszert egy gyönyörű díszdobozba csomagolnak. A legfiatalabb gyermekek számára is alkalmas, mindennapos viseletre, de különleges alkalmakra is. A D for DIAMOND tele van állatokról, hősökről, szerelemről vagy a kedvenc mesékről szóló történetekkel. Ezeknek a motívumoknak köszönhetően garantált a siker a gyermekek körében.

A rangos amerikai NAUTICA márka férfi órái a minőség, a dizájn és különösen a funkcionalitás összefonódását képviselik, ideálisak az aktív életmódhoz. A márka a jachtozás ikonja, órái a gyakorlati szempontok mellett a legújabb divatirányzatokat is figyelembe veszik. A NAUTICA csak olyan márkás svájci vagy japán óraműveket használ az óráihoz, mint az Eta, a Ronda, a Citizen vagy a Seiko.

A svéd DANIEL WELLINGTON márka órái a lezser, múlhatatlan elegancia és minimalizmus filozófiáján alapulnak. Ez az ikonikus luxusóra a dizájnjával és az óraszíj cseréjének lehetőségével nyűgözi le - választhat elegáns bőr vagy extravagáns színes csíkokkal ellátott óraszíjak között. Engedje, hogy elragadja önt az angol gentlemanek stílusa.

A SECTOR egy egyedülálló, és kizárólag férfiak számára készült olasz márka, amelynek termékeit nemesacélból gyártják. Az olasz elegancia, a férfiasságot sugárzó formatervezés és kivitelezés, az úriemberi eleganciával megfűszerezve, vezette ezt a márkát férjeink, párjaink és apáink top preferenciái közé. Bónuszként minden SECTOR márkájú ékszer egy gyönyörű luxusdobozba van csomagolva.

A valódi gyémántokkal díszített ezüst ékszerek márkája a HOT DIAMONDS Nagy-Britanniából származik, ahol ez a legkeresettebb ékszermárka. A kiváló minőséggel kidolgozott ékszerek remek ajándékként szolgálnak a kivételes nők számára. A SOFIA Jewelry a HOT DIAMONDS márka hivatalos forgalmazója.

A világhírű  THOMAS SABO márka az egyediségre helyezi a hangsúlyt, univerzális, innovatív, állandóan trendi ékszereket és órákat kivitelez nők és férfiak számára egyaránt. Az exkluzivitás a felhasznált anyagok minőségében és feldolgozásában rejlik. A THOMAS SABO ékszerek tökéletesen kombinálhatók egymással, és az eredmény az ön egyedi megjelenése minden alkalommal. Mindig megtalálja az önnek megfelelőt, hiszen a témák ugyanolyan változatosak, mint maga az élet.

Az ASTRA ezüst medálokkal élettörténeteket mondhat el, és megoszthatja érzéseit a körülvevő világgal. Az átlátszó medálok tökéletesen kialakított, szimbolikus motívumokkal, és mozgó, csillogó cirkóniákkal vannak diszítve és telítve. Az ASTRA szimbolikus medálok alkalmas ajándékot jelentenek a fontos életeseményekhez is.

A jól ismert olasz cég, a BROSWAY, ami nemesacélból készült ékszereket kínál Swarovski kristályokkal kiegészítve, már több mint 40 éve jelen van a piacon. Nyúljon az ékszer által hordozott szimbólumok után, vagy fedezze fel a CHAKRA karkötők kollekcióját. A BROSWAY ékszereken megtalálhatja a boldogság, a család, a barátság és még sok más szimbólumát.

A német ZEPPELIN óramárka technikai előrehaladottságot és elegáns retró stílust hoz létre. A ZEPPELIN műhelyéből kikerült órák a kultúra, a történelem, a művészet és a technika szimbiózisát ünneplik, személyes kiegészítővé téve őket. Választhat kvarcos vagy mechanikus óraművel rendelkező modellt a legjobb gyártóktól. Ennek a márkának minden órája saját modellszámmal és kiadásszámmal rendelkezik a tok hátoldalán, ami növeli az egyediségét.

Megfizethetőség, gyönyörű formatervezés és minőségi japán Citizen és Miyota óraszerkezetek ideális választást jelentenek az amerikai FOSSIL órák kedvelőinek. A tervezők a múlt legjobb elemeit használják, amelyeket a mai modern stílushoz igazítottak. A FOSSIL kollekcióiban nemcsak klasszikus, de extravagáns modellek is találhatók.

Az innovatív DIESEL márka óráinak kínálata indusztriális és robusztus - olyan merész férfiak számára készült, akik nem félnek kitűnni a tömegből. Ha inkább a rendhagyó divatot részesíti előnyben, és szeretné felkeltetni az érdeklődést, és megmutatni egyéniségét, a DIESEL karóra biztosan nem fog csalódást okozni.

Az olasz MORELLATO márka új luxuskoncepciót hozott létre, az ún. élet ékszereit, ahol hivalkodásnak nincs helye, viszont olyan stílusnak igen, amely kielégíti a mai vevőt. A MORELLATO ékszerek és órák a legmagasabb minőségű ezüstből vagy nemesacélból készülnek. Az egész világon ismertek eredeti tervezésük és precíz kivitelezésük miatt. Giulio Morellato 1930-ban alapította a céget az olasz Bolognában.

A világ legnagyobb olasz lifestyle márkája – a TRUSSARDI – az órák világába is terjeszkedett, amelyben az időtlen elegancia tipikus eszméjét képviseli. Órái kiváló minőséget, hagyományt és az olasz életmód báját hozzák el, amely mindig is lenyűgözte a világot. A Trussardi órákat a MORELLATO, a világ egyik vezető óragyártó-vállalata forgalmazza.

A francia GO GIRL ONLY márka stílusos, csajos és követi a legújabb divattrendeket. A GO GIRL ONLY órákat úgy alakították ki, hogy tükrözzék viselőjének személyiségét, hangulatát. Optimista, friss, elfogadhatóan szemtelen és nagyon vonzó.

Fiatal német márka, amely visszatért a tehetséges órakészítő, CARL VON ZEYTEN, tradícióihoz és folytatta a klasszikus dizájnt és a kivitelezés minőségét, amely e márka ismertetőjegyévé vált. A CARL VON ZEYTEN férfi karóráinak választékában mechanikus órákat is találunk automatikus felhúzással, valamint kvarc óraszerkezetű modelleket is.

A Dániából származó BERING óramárka, ugyanolyan tiszta, átlátható és elképesztően szép, mint maga az Északi-sark, amely inspirálja. Az első osztályú anyagokból készült BERING óra garantálja annak hosszú élettartamát, nagy karcállóságát, hipoallergén tulajdonságát. Mindezek a jellegzetességek vezetnek a legfontosabbhoz, nevezetesen az ügyfelek elégedettségéhez.

A CITIZEN óramárkát az innovatív technológia úttörőjének tekintik, 1918 óta tisztelvén a kézművességet kiváló minőséggel, kreativitással büszkélkedhet. E precíz japán márka kollekcióiban különféle stílusú órákat talál, nőknek és férfiaknak egyaránt. Az Eco-drive meghajtót mindenképpen érdemes megemlíteni, amelynek köszönhetően az óra energiát generál csupán fényből, és ön végre elfelejtheti a lemerült elemek állandó cseréjét. A CITIZEN márka kínálatában elegáns és sportos darabokat is talál.

Az olasz POLICE márka megtestesíti a városi szellemet, akár kifinomult, akár durva punk formában, és így a tetszését különösen a fiatal, vad férfiaknak nyeri el, akik az egyéniségre törekednek. A márka órái nemcsak minőségükkel, hanem mindenekelőtt modern és változatos kialakításukkal nyerték el rajongóik tetszését.

Az 1881-ben alapított COLLECTION REUSCH karikagyűrűi a legszigorúbb minőségi kritériumok alapján, kiváló minőségű aranyból és platinából, közvetlenül a cég bécsi műhelyében vannak megalkotva. Ma a cég a világ egyik legsikeresebb karikagyűrű-gyártói közé tartozik. Tervezői és aranyművesei a legújabb technológiákkal dolgoznak, és évente több mint 100 új gyűrűmodellt készítenek lenyűgöző dizájnnal. Merítsen ihletet, és merüljön el a HONEYMOON márka jegygyűrűinek egyedi világába.

A gyermek DISNEY órák széles skálában érkeznek vonzó stílusukkal, minden Disney-karakterrel, köztük nem csak az első és az ikonikus Mickey egérrel. Óráik tartós anyagból készülnek, kényelmes viseletet és könnyű olvashatóságot biztosítanak. Segítenek a gyermekeknek megtanulni az idő meghatározását, és kifejezik érzelmi köteléküket olyan szeretett meséjükhöz, mint például a Jégvarázs, az ikonikus Star Wars film, a Marvel Avengers vagy az Oroszlánkirály.

A DOODLE márkájú karórák erőteljesen kifejező kiegészítők, modern tetoválások, amelyeket hangulatának megfelelően váltogathat, és számos kedvenc szimbólumot hozhat velük életébe. Számos kiváló minőségű, eredeti, szórakoztató és inspiráló mintát kínálnak a szabad és független szellemmel rendelkező emberek számára. Miután megismerte a Doodle világát, nem akarja majd elhagyni.

Elegáns, egyedi és személyes: ezek a szavak tökéletesen leírják a MY IMENSO-t. A márka küldetése az, hogy inspirálja a nőket saját egyedi, személyes és kiváló minőségű ékszereik megalkotására, amelyek kifejezik személyiségüket, s minden pillanatban, minden alkalomra egyedivé tehetők. A MY IMENSO medál korlátlan módon testreszabható, szegmenseinek egyszerű kombinálásának köszönhetően.  

Az igényes fiatalok számára kialakított svájci óramárka, amely a szabadság érzetét kelti, és felidézi minden egyes pillanat ritkaságát. A SWISS HANOWA modellek a hagyományos svájci minőséget testesítik meg, és vonzó áron hozzák el a divatos formatervezéseket. A HANOWA időtlen és modern elemeket ötvöz, és különös figyelmet fordít a részletekre. Minden óra szíve a híres svájci gyártók csúcsminőségű óraszerkezetei.

A tökéletességre, a pontosságra és a minőségi kivitelezésre való törekvésnek köszönhetően a BULOVA márka úttörő szerepet játszik az órák fejlesztésében és gyártásában. Az 1960-as években még a NASA is a BULOVA Accutron időmérő rendszert használta létesítményeiben. Ezt a mechanizmust továbbra is a földiek örökségeként tárolják a Holdon, ahol az Apollo 11 űrszonda legendás legénysége hagyta. Ma a márka a CITIZEN első osztályú japán óragyártóhoz tartozik, és többnyire kiváló minőségű svájci óraszerkezeteket használ.

A japán CASIO vállalat a világ egyik leghíresebb márkája. Számos modern technológiát alkalmaz. A vállalat célja, hogy eredeti és hasznos termékeikkel örömet szerezzen az embereknek. A CASIO G-Shock órák sorozata ellenáll az ütéseknek és a magas víznyomásnak, így a robusztusság és a multifunkcionalitás megtestesítője lett. A G-Shock órák ideálisak a sportot kedvelő aktív emberek számára.

A ROSATO ezüst ékszerek márkája ötvözi a kézműves minőséget és a modern technológiákat. A mindennapi élet tárgyainak és szimbólumainak részletes miniatúrája lehetőséget ad a nőknek arra, hogy emlékeztessék magukat a gyönyörű pillanatokra és a hozzájuk kapcsolódó érzelmekre, és ezáltal örömet csempésszenek a mindennapokba. A cserélhető medáloknak köszönhetően mindenki a saját ízléséhez és hangulatához igazíthatja a ROSATO karkötőket és nyakláncokat, és így mindig eredeti darabot viselhet.

Az amerikai TIMBERLAND márka karórái még az igényesebb körülményeknek is ellenállnak. A megfelelő választás mindenki számára, aki szereti a kalandokat, de mégis ügyel a megjelenésére. A decens kialakítása ideális kiegészítője lesz a lezser stílusnak. A SOFIA Jewelry a Timberland márka hivatalos forgalmazója.

A CO88 márka acélt és természetes köveket használ az ékszerek gyártására, hogy egy kis egyediséget csempésszenek minden egyes ékszerbe. Úgy tervezték, hogy megszólítsák azokat a nőket, akik a természet és az élet szerelmesei. Minden nő imádni fogja az anyagok és színek tökéletes kombinációját.

A FRANK-1967 férfi ékszermárkát olyan férfiak számára tervezték, akik imádják az izgalmat és a kalandot. A robusztus, valamint bőr és acél ékszereket úgy tervezték, hogy ellenálljanak a mindennapi viseletnek. A márka azon a véleményen van, hogy a remek stílus titka az, hogy jól érezze magát abban, amit visel.

A KALIBER férfi ékszermárka azoknak, akik tudják, hogyan kell élvezni az életet, és közben jól kinézni. Elegáns és informális darabokat készít, egy adag exkluzivitással. Minőségi módon, kézzel feldolgozott anyagok, például bőr, acél és természetes kövek kombinációja.

Az exkluzív világmárka, a MICHAEL KORS ma a luxus szinonimája. A márka különösen nagy hangsúlyt fektet a kényelmes viseletre és a hosszú élettartamra. A Michael Kors ékszerek és karórák tartós orvosi acélból készülnek, bőrrel és cirkóniával kombinálva. Az ásványi üveggel ellátott karórákat kiváló minőségű japán Miyota óraszerkezetek hajtják. A SOFIA Jewelry a Michael Kors márka hivatalos forgalmazója.