Karácsonyi verseny

Nézze meg a videót a verseny kisorsolásáról.

Zrebovanie-Vianocnej-sutaze

Kattintson a képre a videó lejátszásához. 
Ezután kapcsolja be a magyar nyelvű feliratokat.

Eredmények a SOFIA Jewelry 2021 karácsonyi verseny nyerteseinek kisorsolásáról

1. díj - ajándékutalvány 350 000 Ft értékben
Flóra F., Kecskemét

2. díj - ajándékutalvány 100 000 Ft értékben
Petronella H., Seregélyes

3. díj - ajándékutalvány 70 000 Ft értékben
Tamás T., Fertőszentmiklós

4. díj - ajándékutalvány 35 000 Ft értékben
Diana G., Pécs

Szívből gratulálunk a verseny győzteseinek.
Sofia Jewelry

A SOFIA üzletek és az e-shop érvényes karácsonyi versenyszabályzata

A SOFIA üzletek és az e-shop érvényes karácsonyi versenyszabályzata

 • A verseny a Szlovák Köztársaság összes SOFIA üzletében zajlik, és a SOFIA e-shopon keresztül történő vásárlásokra is vonatkozik.
 • Minden vásárló részt vehet a versenyben, aki az üzletek hálózatában vagy a SOFIA e-shopban vásárol 2021. 11. 1-jétől 2021.12. 31-ig.
 • A vásárló a versenyre egy kérdőív kitöltésével jelentkezik be, amelyet a vásárlás után a rendelkezésére bocsátanak, és ezt a kérdőívet átadja az áruház dolgozóinak.
 • A SOFIA e-shopon keresztül vásárló vásárlók is részt vehetnek a versenyen, megerősítve érdeklődésüket a verseny iránt a kosárban, a megrendelés megerősítése és elküldése előtt.
 • A versenyben való részvétellel a versenyző hozzájárulását adja a Verseny Kiírójának a személyes adatainak feldolgozásához a következő mértékben: vezetéknév, keresztnév, irányítószám, telefon és/vagy e-mail a verseny megszervezése céljából. A versenyző mint érintett személy a 22. § és azt követő §-okban meghatározott jogokkal rendelkezik. Ezzel egyúttal azt is megerősíti, hogy minden személyes adatot önként adott meg, azok igazak, helyesek és aktuálisak.
 • Nincs törvényes jog a győzelemre. A verseny kiírója fenntartja a jogot, hogy bármikor korlátozza, elhalassza, megváltoztassa vagy törölje a verseny feltételeit. Bármely változás a közzététel után lép hatályba. A verseny kiírója fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint kizárjon a versenyből minden olyan versenyzőt, aki megsértette vagy sérti a verseny szabályait, vagy aki a versenyben való részvételét a jó erkölcsiséggel ellentétesen végzi.
 • A vásárló a kiválasztott időszakban többször is regisztrálhat a versenyre.
 • A hozzájárulás a verseny végéig érvényes. A vásárló a beleegyezést korábban is visszavonhatja írásban a Meghirdető székhelyének címére. Ebben az esetben azonban nem lehet kapcsolatba lépni vele, ha nyer.
 • Azonban az ügyfél vásárlásai nem oszthatók szét több vásárlásra annak érdekében, hogy többször is regisztrálhassanak. Ha az áruház munkatársai célszerűnek tartják a vásárló ilyen magatartását, megtagadhatják a többszöri a regisztrációt.
 • A győztest ünnepélyes sorsolás keretein belül hirdetik ki. A sorsolással kapcsolatos részletekről a regisztrált versenyzőket előzetesen tájékoztatni fogjuk.
 • A nyertesnek igazolnia kell a vásárlást egy bizonylattal a SOFIA üzlethálózatban vagy a SOFIA e-shopban, amelyet 2021.11.1. és 2021.12.31. közötti időszakban hajtott végre. Ezt követően a győztesnek átadják/elküldik a nyertesnek járó ajándékutalványt a SOFIA hálózatban található ékszerek vásárlásához.
 • A verseny időtartama alatt történt vásárlásokért nem térítjük vissza a pénzt a vásárlóknak, kivéve, ha erre a Polgári Törvénykönyv erre vonatkozó paragrafusa alapján a termék reklamációjával kapcsolatban és a SOFIA cég panasztételi eljárása alapján nem keletkezik ok.
 • A nem pénzbeli nyereményeket az érvényes jövedelemadóról szóló törvénynek megfelelően kell megadóztatni a Tt. 595/2003 sz. törvény értelmében.
 • A verseny szabályait a Szlovák Köztársaság területén történő megrendezésének idején hatályos jogszabályok szabályozzák. A verseny feltételeit a Versenyt Meghirdető www.sofia.sk/hu honlapján vannak közzétéve. Ezek a versenyfeltételek a verseny kezdetének napján lépnek hatályba.

Sofia Jewelry, s.r.o.
Pozsonyban, 2021. 11. 1-jén