PANDORA ME aranyozott nagy szemű láncos karkötő

SKU: 589662C00

PANDORA ME aranyozott nagy szemű láncos karkötő


SKU: 589662C00


PANDORA ME aranyozott karkötő kis szemekből, két kinyitható összekapcsoló elemmel és karabinerrel. Az összekapcsoló elemre legfeljebb 8 mini medált vagy 2 PANDORA ME medált ajánlunk.

A PANDORA ME karkötőkhöz a PANDORA ME kollekcióból származó medálok és medalionok alkalmasak, amelyeket ITT talál.

Ez a típusú karkötő nem alkalmas biztonsági lánchoz.

A karkötő méretének helyes megválasztásához javasoljuk, hogy körülbelül 2 cm-t adjon hozzá a szorosan mért csukló kerületéhez:

- csukló kerülete 12-13 cm = karkötő mérete 1 (15 cm)

- csukló kerülete 13-14 cm = karkötő mérete 2 (16 cm)

- csukló kerülete 14-16 cm = karkötő mérete 3 (17,5 cm)

- csukló kerülete 17-18 cm = karkötő mérete 4 (20 cm)

- csukló kerülete 19-21 cm = karkötő 5 (23 cm)

Az új PANDORA ME koncepció még nagyobb szabadságot biztosít Önnek saját ékszerkombinációinak létrehozásában. Élvezze a maximális eredetiséget és szabadságot.

Az összekapcsoló elemek közötti láncszemeket saját fantáziája szerint váltogathatja. A klasszikus kettős láncszemeket lecserélheti újakra. Ügyeljen arra, hogy megőrizze a karkötő hosszát. A kettős láncszemek hossza megegyezik egy hagyományos hosszú láncszem, egy feliratos láncszem vagy 4 kis láncszem hosszával. Ne korlátozza magát. Nyugodtan kapcsolja össze és hosszabbítsa meg a karkötőket és a nyakláncokat. A kinyitható szemeket kicserélheti azonos hosszúságú kör alakú összekapcsoló elemekre.

Hogyan építsük fel a PANDORA ME ékszereket?

A ragyogó és elegáns aranyozott PANDORA kollekciót a réz és az ezüst, valamint a rózsaarany bevonat egyedülálló kombinációja alkotja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a magas réztartalmú ékszerek lágy színe az idő múlásával a viselés következtében hangsúlyosabbá, és enyhén rózsaszínűbbé válhat. Az ékszerek aranyozása csak ideiglenes felületkezelés, és a garancia nem vonatkozik azok kopására.

A SOFIA a PANDORA (www.Pandora.net) hivatalos forgalmazója. Biztos lehet benne, hogy eredeti ékszert vásárol, komplett márkás csomagolásban.

Od: 52 800 Ft


Márka
Pandora

Szín
Arany szín

Anyag
Rosegolddal bevont Pandora

Meghatározás
Női

Dekoráció
Kő nélkül

Pandora kollekció
Pandora ME, Rosegolddal bevont Pandora

Téma
Egyéb

Specifikáció
lánc

Pandora ME
Pandora ME karkötők és nyakláncok