PANDORA ME

Az új Pandora ME koncepció még nagyobb szabadságot biztosít önnek saját ékszerkombinációinak megalkotásában. Élvezze a maximális eredetiséget és szabadságot.

A láncos karkötők három kinyitható szemet tartalmaznak. Fűzzön rájuk apró Pandora ME medálokat, vagy cserélje ki a klasszikus láncszemeket ezek között a fűzőlyukak között másokra. Ügyeljen arra, hogy megőrizze a karkötő hosszát. A kettős láncszem hossza megegyezik egy hosszú láncszem vagy egy feliratos láncszem hosszával. A kisebb szemekből álló karkötők esetében 4 láncszem hossza megegyezik a nagyobb kettős láncszem hosszával.

A kollekcióban szereplő nyakláncokat ugyanígy lehet cserélni. A karkötőket és a nyakláncokat is összekapcsolhatja és meghosszabbíthatja. Nyugodtan cserélje le a kinyitható szemeket azonos hosszúságú kör alakú összekapcsoló elemre.

Az egyszerű gyűrűkből saját kombinációkat hozhat létre. A speciális összekapcsoló elemnek köszönhetően akár három gyűrűt is összekapcsolhat, és mini medálokat is hozzáadhat. Ne feledkezzen meg az új lógós fülbevalókról sem, amelyekhez ugyanúgy hozzáadhat láncszemeket, mini medálokat vagy medalionokat is.

 

Nagy láncszemekből álló karkötő

 

Kis láncszemekből álló karkötő

 

Kettős láncszem

(nem nyílik ki)

 

Hosszú láncszem felirattal

(nem nyílik ki)

 

Hosszú láncszem 

(nem nyílik ki)

 

Kerek kinyitható összekapcsoló elem

(kinyílik)

 

Összekapcsoló elem a gyűrűkre

(kinyílik)