A gyűrű méretének kiválasztása

tabulka-velkosti-pr

A megfelelő méretet legegyszerűbben a méret meghatározására szolgáló segédeszköznek köszönhetően határozhatja meg, amelyet letölthet.

Segédeszköz letöltése ˃

A gyűrűnek át kell mennie az ujjperceken, ezért éppen ezen a részen kell a szorosan meghúzott szalaggal megmérni az ujjat. Ha jelentősen szélesebbek az ujjpercei, mint az ujj többi része, a gyűrű mindig kissé laza lesz.

A méret kiválasztásakor vegye figyelembe azt a tényt is, hogy ha a gyűrű vékonyabb és finomabb, akkor elegendő a lemért méret is, vagy egy számmal kisebb méret. Ha a gyűrű vastagabb és masszívabb, akkor válasszon nagyobb méretet.

Az ujj mérete napközben és évszaktól függően változhat. Függ a vérkeringéstől vagy az enyhe megduzzadástól is. Télen a gyűrű mérete passzolhat a dermedt kezére, míg nyáron ugyanaz a gyűrű szoros lehet.

Ha a megvásárolt gyűrű mérete nem felel meg önnek, kicserélheti vagy visszaküldheti azt. További információkat a Visszaküldés és csere szekcióban találhat.

gyűrű átméretezésének lehetőségét (megnagyobbítás/kisebbítés) is kínáljuk az ékszerészünk átal. Erről egyeztethet az Infovonalon a +36212525225 telefonszámon, e-mailben az info@szofia.hu címen vagy a chaten.