Alap ékszerek

zakladne-sperky

Ugyanúgy, mint ahogy a szekrényünkből, úgy az ékszerdobozunkból sem hiányozhatnak az alapvető és jól kombinálható darabok, amelyeket sohasem hagynak cserben. Legyen mindig készen egy üzleti találkozóra, egy családi ünnepségre vagy egy esti bulira a barátnőkkel.

Összpontosítson a hatékonyságra

Az ékszerdoboz alapjának összeállításakor részesítse előnyben a megbízható eladók által, nemesfémből készült minőségi ékszereket. Ezzel elkerülhető a gyors kopás, az ékszerek károsodása vagy az esetleges nem kívánt allergiás reakció.

Összpontosítson az eleganciára és az egyszerűségre. Ez segít kombinálni az ékszereit bármilyen ruhával, bármilyen különböző alkalmakra. Ha már talált olyan ékszerstílust, ami megfelel Önnek, válasszon hasonló stílust a további ékszerekhez is. Létrehozhatja így a saját ékszerkollekcióját, amivel kihangsúlyozhatja az egyéni eleganciáját.

Tehát mi nem hiányozhat az ékszerdobozából?

1. Egyszerű bedugós fülbevaló

Minden nőnek illik, akár nappali, akár esti alkalomra. Gyakorlatilag bármilyen ruházattal és ékszerrel kombinálható. Részesítsen előnyben bármilyen típusú vagy színű fémet, ennek a fülbevalónak helyet kell kapnia az ékszerdobozban. Pontosan annyi figyelmet vonz, hogy az arca még mindig hangsúlyosabb legyen, mint az ékszer. A legjobb választás az átlátszó kővel vagy fehér gyönggyel díszített bedugós fülbevaló. Ha azonban a színes kő mellett dönt, gondoljon arra, hogy a kő kombinálható-e a szekrényében található színekkel.

A rögzítés típusának kiválasztásakor két lehetőség közül választhat: egy egyszerű bedugós stekker vagy egy csavaros változat, ami ideális azok számára, akik gyakran elveszítik a fülbevalójukat.

napichovacie-nausnicenapichovacie-nausnicenapichovacie-nausnicenapichovacie-nausnicenapichovacie-nausnicenapichovacie-nausnicenapichovacie-nausnicenapichovacie-nausnice

TIPP: Ha több lyukkal rendelkezik, engedje szabadjára a fantáziáját. Használjon minimalista fülbevalókat, és hozzon létre mindig új kombinációkat.

Bedugós fülbevaló vásárlása>

2. Gyöngy fülbevaló

A gyöngy örök szépségű legendás ékszer. Utánozhatatlan ragyogásuk van, ugyanakkor nagyon finomak  és nem feltűnőek. A gyöngy fülbevaló azon nők ékszerdobozából sem hiányozhat, akik nem szeretnek ékszereket viselni. Időtlenségének köszönhetően bármikor, bárhol viselheti azt. Több színben is megtalálhatja a fülbevalókat, a rózsaszíntól kezdve, a szürkén át, egészen a feketéig. A legnépszerűbb és legismertebb természetesen a klasszikus fehér gyöngy. Mindig inkább valódi természetes gyöngyöt válasszon, ne pedig a szintetikus megfelelőiket. Azokkal nem fogja elérni a kívánt szépséget és ragyogást.

perlove-nausniceperlove-nausniceperlove-nausniceperlove-nausnice

TIPP: Ha még több ragyogást szeretne adni a gyöngy fülbevalóinak, válasszon áttetsző cirkóniákkal kombinált darabokat.

Gyöngy fülbevaló vásárlása>

3. Lánc medállal

A dekoltázs ideális díszítője bármely évszakban egy lánc egy egyszerű medállal. Az ovális vagy a kerek alakú medál a legnépszerűbb, de különböző alakú medálok után is nyúlhat. A lánc univerzális hossza 45 cm, azonban ha alacsonyabb, vagy inkább a szorosabb nyakláncokat kedveli, közel a nyakához, akkor nyugodtan válasszon rövidebbet. A hangsúlyosabb medállal ellátott hosszabb lánc gyönyörűen felpezsdíti az egyszínű ruhát, de egy farmerral kombinált oversized pulóvert is feldob.

nahrdelniknahrdelniknahrdelniknahrdelnik

TIPP: Fejezze ki önmagát kedvenc szimbólumaival, vagy válasszon egy kinyitható medált, amelyben elrejtheti a szerettei fényképét.

Medál vásárlása>

4. Gyöngyfüzér

A divat világában a gyöngy nyaklánc egy örök darab, de a hírességek ékszerdobozaiban is megvan a helye. A gyöngy nyaklánc vagy karkötő bármilyen társasági eseményre vagy üzleti találkozóra alkalmas. A megfelelő választással és ápolással valóban sokáig elkísérik Önt. Különböző méretű és színű gyöngyök közül választhat, a nyakláncok esetében pedig természetesen különböző hosszúságúak közül is. A nyaklánc megfelelő hossza egy kissé a nyak szintje alatt van. Örömmel adunk tanácsot a megfelelő ékszer kiválasztásában. A leggyakoribb hosszúság azonban a 45 cm.

perlova-snuraperlova-snuraperlova-snuraperlova-snura

TIPP: Próbáljon ki egy 80-100 cm hosszú gyöngyfüzért. Viselheti egyszerűen lógva, vagy két sorban felcsavarva. Az elegáns ruházat mellett a lezser darabokhoz is remekül passzol.

Gyöngysor vásárlása>

5. Karkötő

Egy egyszerű láncos karkötő, apró díszítéssel egy mindennapi használatra alkalmas darab. Kiegészíti a megjelenését egy nyári ruhában, de eleganciát kölcsönöz a kosztümhöz is. Az anyag színét leginkább más ékszerekhez igazítsa. A társasági eseményekre és a különleges pillanatokhoz nyugodtan viseljen magán egy díszesebb és hangsúlyosabb karkötőt.

naramoknaramoknaramoknaramok

TIPP: Ne féljen domináns ékszerré varázsolni a karkötőt egy átlagos napon sem. Hozzon létre egy érdekes kontrasztot, és válasszon egy masszívabb karkötőt az egyszerű ruhához.

Karkötő vásárlása>

6. Egyszerű karika fülbevaló

Karika fülbevaló – egy örökké népszerű klasszikus az univerzális és kombinálható outfitekhez. A köztes szintet jelenti a nem feltűnő bedugós fülbevalók és a hangsúlyos lógós fülbevalók között, amelyet leginkább társaságba veszünk fel. A karikák minden típusú archoz illenek, és csak önön múlik, hogy milyen méretet, vastagságot és díszítést választ.

kruhove-nausnicekruhove-nausnicekruhove-nausnicekruhove-nausnice

TIPP: Ha nem fél a kísérletezéstől, a finom karika fülbevalót feldobhatja egy medállal.

Karika fülbevaló vásárlása>

7. Lógós fülbevaló

Talán nincs alkalmasabb ékszer az ünnepi ruhákhoz, mint a lógós fülbevaló. Az ilyen típusú fülbevalót az összes társasági eseményhez használhatja. Ha csak szórványosan vesz részt ilyen rendezvényeken, válasszon egyszerűbb, átlátszó kövekkel vagy fehér gyöngyökkel díszített ezüst vagy arany darabot. Sokoldalúságuknak köszönhetően több ruhával is kombinálhatja őket, így mindig lesz egy darab az ékszerdobozában, ami nem okoz csalódást. Éppen ellenkezőleg, ha szereti az esküvőket, a bálokat vagy az ünnepségeket a családdal és barátaival, nyugodtan egészítse ki az egyszerű darabokat színesebb és extravagánsabb modellekkel.

visiace-nausnicevisiace-nausnicevisiace-nausnicevisiace-nausnicevisiace-nausnicevisiace-nausnicevisiace-nausnicevisiace-nausnice

TIPP: A színes ólomüveg fülbevaló kiváló választás még az egyszerű nyári ruhához is.

Lógós fülbevaló vásárlása>

8. Nyaklánc

Ha inkább a nem feltűnő ékszereket részesíti előnyben, akkor választhat egy finom nyakláncot. Nagyszerűek azok a nyakláncok is, amelyek az élénk színeikkel vonzzák a tekinteteket.

A hangsúlyos nyaklánc megfelelő társ az ünnepi eseményekhez. Nagyszerűen kiegészíti a dekoltázsát, és gyönyörűen kitűnik az egyszerű ruhák kivágásában. Ha szereti a figyelemfelkeltő ékszereket, nyúljon egy hangsúlyos „statement“ darab után.

nahrdelniknahrdelniknahrdelniknahrdelnik

TIPP: Egy esti összejövetelre hivatalos a barátokkal vagy a kollégákkal? Fogjon egy hangsúlyosabb nyakláncot, kombinálja egy finom felsővel és nadrággal, és már indulhat is.

Nyaklánc vásárlása>

9. Koktélgyűrű

Vonzza a tekinteteket a kezére és a tökéletes manikűrjére egy koktélgyűrűvel. Ez egy hangsúlyos gyűrű, ami ideális esti alkalmakra. Egy ilyen hangsúlyos gyűrűvel már nem lesz szüksége további hangsúlyos ékszerekre, ezért kiegészítheti egy finom nyaklánccal vagy bedugós fülbevalóval.

prstenprstenprstenprstenprstenprstenprstenprsten

TIPP: Egy darab hangsúlyos koktélgyűrű alternatívájaként választhat olyan kombinálható gyűrűket is, amelyeket egy ujján halmozhat.

Gyűrű vásárlása>

10. Karóra

A karóra amellett, hogy rendkívül praktikus, ékszer is lehet, ami kifejezi az egyedi stílusát. Válasszon klasszikus arany vagy ezüst színű órát, attól függően, hogy melyik szín dominál az ékszerdobozában. Ideális egy egyszerű és univerzális darab, ami alkalmas mindennapi viseletre.

hodinkyhodinkyhodinkyhodinky

TIPP: Ha szívesen váltogatja a karórákat, akkor a hangsúlyosabb és extravagánsabb modellek után is nyúlhat.

Karóra vásárlása>

Ékszerdobozok

Tárolja kincseit megfelelő ékszerdobozban. A megfelelő tárolásnak és ápolásnak köszönhetően az ékszerek sokáig gyönyörűek és ragyogóak lesznek.

A választásunk az ékszerdoboz alapja, amellyel minden körülmények között sikerrel jár. Az ékszerek kiegészítik a stílusát és a személyiségét. Ezért ne korlátozza magát, és szerezzen magának örömet további darabokkal.

Nem tudja, hogyan válassza ki az ékszer méretét? Készítettünk egy cikket az Ön számára, amely megkönnyíti a döntését. Ha azonban nem biztos benne, szívesen adunk tanácsot az Infovonalon a +36 21 2525225 telefonszámon, az online chaten vagy az info@szofia.hu e-mail címen.