Esküvői ékszerek

Svadobne-sperky

Kiválasztotta már az esküvői fotóst, az esküvői ruhát, a frizurát, de mi van az esküvői ékszerekkel? Felfedünk néhány értékes ajánlást, amelyek segítségére lehetnek az esküvői ékszerek kiválasztásában.

Először a legfontosabb

Mindenekelőtt - először is válassza ki a ruhát, és csak azután válassza ki az esküvői ékszereket, amelyek kiegészítik azt. A ruhája hagyományos, modern, egyszerű, vintage vagy romantikus? A kiválasztott ékszereknek elsősorban harmonizálniuk kell a ruhájával. Például, ha díszes ruhája van, próbáljon finom kialakítású kiegészítőket választani, amelyek teret hagynak a ruhának. Másrészt épp ellenkezőleg, az egyszerű ruhát kiegészítheti jellegzetesebb darabokkal, mint például a lógó fülbevaló vagy a gyöngy nyaklánc.

Hagyományos vagy csillogó?

A gyöngyök időtlensége az esküvői trendekben is megmutatkozik, amikor is egyre több menyasszony választja a gyöngyöt az esküvői ruha fő kiegészítőjeként. A menyasszonyok a díszített ezüst ékszerek széles kínálatából választhatnak gyöngyökkel kombinálva, de a klasszikus gyöngy füzérek is alkalmasak, amelyek elegáns benyomást keltenek, és szinte minden ruhadizájnhoz jól passzolnak.

A megfelelő választás lehet a beszúrós gyöngy fülbevaló is, amelyet kiegészíthetünk egy egyszerű gyöngy karkötővel. Ne kombinálja agyon a gyöngyöket, azonban olyan ékszerek után is nyúlhat, amelyekben nem feltűnő méretű cirkóniát használnak.

Sofia-perlySofia-perlove-nausniceSofia-perlovy-nahrdelnikSofia-perlove-nausnice

Sofia-perlove-nausniceSofia-perlovy-naramokSofia-perlove-nausniceSofia-nahrdelnik

Különösen abban az esetben válasszon cirkóniát, ha olyan ékszereket szeretne, amelyek gyönyörűen csillognak a napon. A finom cirkóniás fülbevaló tökéletesen kiegészítik az egyszerű sima fátylat is. Ha szereti a szetteket, javasoljuk, hogy cirkónia- vagy gyöngy szettek után nyúljon, amelyek nemcsak esküvőre, hanem más társasági eseményekre is alkalmasak, így nagyszerű befektetést jelentenek az ékszerekbe, amelyek hosszú éveken keresztül is kitartanak. A legtöbb készlet nyakláncból, fülbevalóból és karkötőből áll, így kedve szerint kombinálhatja őket, a hangulatának és az alkalomnak megfelelően.

Sofia-nausniceSofia-naramokSofia-nausniceSofia-nahrdelnik

Kínálatunkban nem ródiummal bevont ezüst ékszereket is talál, amelyek a fehér színüknek köszönhetően jól harmonizálnak az esküvői és báli ruhákkal.

Sofia-naramokSofia-nausniceSofia-naramokSofia-nahrdelnik

Nagyszerű trükk a kivágással

A jellegzetesebb kivágással rendelkező esküvői ruhák továbbra is divatosak, ezért remek választás, különösen, ha a nagy napja a nyári hónapokban van. Az ilyen nyakkivágások ötletes és figyelemfelkeltő nyakláncokat érdemelnek. A mély dekoltázsú pántos ruhák esetében az Y alakú nyakláncokat javasoljuk, amelyek gyönyörűen kiemelik a dekoltázst és egyedi benyomást keltenek a ruhában. Ha szív alakú fűzővel ellátott ruhát választott, a gyöngysorok után nyúljon. Ezzel kiemeli a nyakát, és egyúttal teret hagy az esküvői ruhájának a tündöklésre.

Azok a menyasszonyok, akik nem kedvelik különösebben a nyakláncokat, a jellegzetes dekoltázst kombinálhatják hangsúlyosabb vagy hosszabb fübevalókkal. Az extravagánsabb darabok is nagyon szép benyomást keltenek.

Sofia-nahrdelnikSofia-naramokSofia-nahrdelnikSofia-nahrdelnik

Sofia-nausniceSofia-nausniceSofia-nausniceSofia-nausnice

A haj igenis számít

A hosszabb haj több frizuralehetőséget kínál, így csak önön múlik, hogy melyiket választja közülük... Az ékszerek kiválasztásakor azonban tartsa szem előtt a frizuráját, mivel bizonyos típusú lógó fülbevalók a nap során kényelmetlenül belegabalyodhatnak a hajába. A magasra tűzött frizurák már-már a hangsúlyosabb darabot után kiáltanak, míg a lazán leengedett haj esetében javasoljuk, hogy az esküvői megjelenését gyöngyökkel vagy hangsúlyosabb beszúrós fülbevalóval egészítse ki.

Ha rövid haja van, választhat nagyobb fülbevalókat, de az a szabály továbbra is érvényes, hogy ne kombinálja túl a fülbevalót a nyaklánccal. Ha feltűnőbb nyakláncot választott, kombinálja egy egyszerű kivitelezésű beszúrós fülbevalóval.

A haja színe is egy olyan dolog, amelyet szintén figyelembe kell venni az esküvői ékszerek kiválasztásánál. A gyémántokkal vagy cirkóniával ellátott kiegészítők a sötétebb hajban hangsúlyosabbak, míg a gyöngy romantikus és gyengéd benyomást kelt minden hajszínnel és frizurával komibálva.

Sofia-perlySofia-nausniceSofia-perlove-nausniceSofia-nahrdelnik

Az arc típusa dönthet

A fülbevalót az arc típusának megfelelően is kiválaszthatja. A kerek archoz leginkább a lógó fülbevalók illenek, az ovális archoz különféle típusú fülbevalók is illenek, így sokféle elérhető kivitel közül választhat. A szív alakú archoz az ovális vagy kerek fülbevalók passzolnak, valamint a csepp és háromszög alakú fülbevalók is illenek. A szögletes archoz szinte minden típusú fülbevaló illik, a geometriai alakzatok kivételével.

Ovalna-tvarSrdcova-tvarOkruhla-tvarHranata-tvar

A menyasszonyoknak valóban nem könnyű a választás, de ne felejtse el, hogy a legfontosabb az, hogy jól érezze magát és magabiztos legyen, és olyan darabokat válasszon, amelyek tükrözik az autentikus stílusát. Válasszon az ékszerüzletünk kínálatából az üzleteinkben és a sofia.sk/hu webshopon.