Üdvözölje az őszt ékszerekkel

Trendy-jesene_2019

A világtervezők őszi kollekcióit a mély tónusok és a természetes színek jellemzik. A bemutatókat a narancssárga, sárga, barna, kékeszöld árnyalatok árasztják el, a naplemente lila színe vagy az élénkvörös sugarak. Az arany színű kiegészítők továbbra is forró trendnek számítanak.

Nézzük meg együtt azokat az ékszereket, amelyek uralkodni fognak az elkövetkező ősszel.

Effektív, trendi és praktikus

A forró nyár után nem kell ékszerdobozba tennünk a statement fülbevalókat, és a vénasszonyok nyarán is teljes mértékben élvezhetjük őket.

ENGELSRUFER-nausniceThomas-Sabo-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-strieborne-nausnice

A hidegebb időjárással együtt a kisebb praktikus fülbevalók is jól jönnek. Október elején eltesszük a hangsúlyos ékszereket, és a finom, de annál hatásosabb darabok után nyúlunk. Az arany bedugós fülbevalók nagyon népszerűek.

A minőségi és tartós fémet, például az aranyat, az ékszerészek általában drágakövekkel egészítik ki. A sima és minimalista bedugós fülbevalók a megjelenés finom részletét alkotják meg.

Sofia-zlate-nausniceSofia-nausniceSofia-nausniceSofia-zlate-nausnice

Sofia-nausniceSofia-nausniceSofia-nausniceSofia-nausnice

Nem csak a formatervezésükkel nyernek meg, hanem különösen a praktikusságukat fogja értékelni a hideg hónapokban. Szeles időben a nagy és lógós fülbevalók szenvedést okozhatnak minden nőnek. Ugyanez igaz a kabátok, sálak és kalapok viselésére is, amelyekbe gyakran beleakadnak az ilyen fülbevalók. Ezért ősszel mindenképpen be kell szereznie egy bedugós fülbevalót.

Finom halmozás

Az ősz magában foglalja az iskolai és a munkahelyi kötelességeket is, ezért olyan ékszereket kell választani, amelyek alkalmasak a mindennapi viseletre, és visszafogott benyomást keltenek, de megtartják a stílust. Remek választás a finom karkötők és gyűrűk, amelyeket továbbra is hangulatának megfelelően halmozhat és hangolhat össze.

Sofia-strieborny-naramokSofia-strieborny-naramokBrosway-naramokSofia-zlaty-naramok

Sofia-strieborny-prstenSofia-strieborny-prstenSofia-strieborny-prstenSofia-strieborny-prsten

A sárga és a rózsaszín arany folyamatos trend. A rózsaszín árnyalata gyönyörűen illeszkedik a földszínekhez, és kiegészíti a hangsúlyosabb ruhadarabokat is. Az arany sárga színe a napsugarak melegére emlékeztet, ezért az arany ékszerek ideális kiegészítők az őszi nyirkos és hűvös időben.

Thomas-Sabo-naramokMorellato-naramokSofia-strieborny-naramokBrosway-naramok

Díszítse a kabátokat és a zakókat

Már ön is várja az őszi réteges öltözködést? Díszítse kabátjait és zakóit elegáns és ötletes brossokkal, sokféle kivitelben. Felfrissítheti velük a sálakat és a kendőket is, amelyek hideg időben kiegészítik az outfitjét. Választhat sima dizájnok közül, vagy a kreatív formák és dekorációk után is nyúlhat.

Sofia-strieborna-brosnaSofia-strieborna-brosnaSofia-strieborna-brosnaSofia-strieborna-brosna

Rendkívül népszerűek a gyöngyökkel díszített brossok, amelyek bármilyen színű ruhához jól passzolnak. Alkalmasak a zakók díszítésére, de a blúzokon vagy a vastagabb őszi ruhákon is szépen kitűnnek.

Melyik válogatásunk nyerte el azonnal a tetszését?

Keltse fel a figyelmet ékszerrel

Az ősz kortalan slágerei a lehulló levelek, amelyek finoman "lehullhatnak" a dekoltázsán is. A természetes motívumok és színük a ruházati cikkek és ékszerek divatjába is átkerül. A levelek, a négylevelű lóhere és a fa alakú medálok nemcsak az ősz motívumai, hanem mélyebb jelentéssel is bírnak - a boldogság, a család és az élet szimbólumai.

Hot-Diamonds-nahrdelnikPandora-nahrdelnikBrosway-privesokSofia-strieborny-privesok

A betűk, amelyeket viselhet a nevének kezdőbetűjeként, vagy annak a személynek a neve, aki fontos az ön számára, szintén jelentést rejtenek magukban. Ha ezekkel egészíti ki az őszi megjelenését, biztosan felkelti majd a figyelmet.

Első pillantásra a medalionok és a hosszabb láncokon függő jellegzetesebb medálok is felkeltik a figyelmet. Ezek a finomabb láncok halmozását helyettesítik, ami a nyári hónapok trendje volt. Az őszi és az oversized pulóverekkel kombinálva a medalionok rendkívül divatosak. Az Engelsrufer kollekció angyalhívó csengői már-már érzéki benyomást keltenek, és kiemelik a nőiességét.

Sofia-strieborny-privesokAstra-nahrdelnikSofia-strieborny-privesokSofia-strieborny-privesok

Engelsrufer-zvoncekEngelsrufer-zvoncekEngelsrufer-zvoncekEngelsrufer-zvoncek

Ha nem tudja, milyen ékszerekkel hangolja össze az őszi pulóvereit és garbóit, fogadjon egy hangsúlyos darabra, és figyelje meg, ahogy mindenki megfordul ön után.

A sofia.sk/hu webáruházban válogatott őszi ékszereket is talál