Karácsonyi ajándék tippek

Sofia_Tipy-na-vianocne-darceky

A karácsonyt a kellemes légkörrel társítjuk, családi körben. A lakást átjárta a mézeskalácsok és a forró puncs illata, és a karácsonyi dalok nosztalgikus dallamai. Meglepetést szeretnénk okozni szeretteinknek a karácsonyfa alatt, ami örömet szerez nekik, és emlékeztetni fogja őket arra, hogy mennyire fontosak számunkra.

Ha még mindig nem tudja, mit adjon ajándékba az édesanyjának, nővérének, lányának vagy a férfinak az életében, inspirálódjon az általunk készített tippekből, és ezzel elejét veheti a karácsony előtti kapkodásnak.

Lepje meg egy értékes ékszerrel

A nők imádják az ékszereket. Ideális és értékes ajándék, amely évekig tart. De hogyan válasszuk ki a megfelelőt? A hölgy ékszerdoboza válhat a tanácsadójává. Nyissa ki, és hallgassa meg, mit tár fel ön előtt. Talál benne aranyat vagy ezüstöt? Nagy és hangsúlyos ékszereket vagy inkább minimalista darabokat? A színes kövek vannak túlsúlyban, vagy tele van finom és semleges darabokkal? Mindez segít kiválasztani a megfelelő ékszert.

Fejezze ki az érzéseit ékszerekkel. A szimbolikus ékszerek nemcsak gyönyörű kiegészítők, hanem az érzelmek és a mélyebb érzések hordozói is. Mutassa meg, hogy fontos önnek, és adja ajándékba a szeretet és a család szimbólumát. Nyúlhat a védő szimbólumok és az angyalok után is, akik minden lépését felügyelik.

Sofia-strieborny-privesokBrosway-naramokSofia-strieborny-privesokBrosway-naramok

Az arany olyan fém, amellyel soha nem fog elrontani semmit. Az arany ékszerek a minőséget és a tartósságot képviselik. Sokszor generációról generációra szállnak. Ha az arany mellett döntött, válassza a minőségi arany fülbevalókat. Nem kell aggódnia a nem megfelelő méret miatt, mint például a gyűrűk esetében.

Sofia-zlate-nausniceSofia-zlate-nausniceSofia-strieborne-nausniceSofia-zlate-nausnice

Az összhangban lévő ékszerek ideális ajándékok. Nem kell azon gondolkodnia, hogy az ön által választott darabot a hölgy összhangban tudja-e hozni valamilyen más ékszerrel. Minden kapcsolat kivételes. Csakúgy, mint ahogy a férfi és a nő is kiegészítik egymást, a fülbevalók és a medálok is elegáns harmóniát teremtenek.

Sofia-strieborny-setSofia-zlaty-setSofia-perlovy-setSofia-strieborny-set

Adjon neki egy stílusos kiegészítőt

Az ékszer nem csak a nők területe. A megfelelően megválasztott ékszerek minden férfi egyedi stílusát kiemelik. Ha a férfi kiegészítőn gondolkodik, vegye figyelembe különösen az öltözködési stílust. Inkább sportos vagy elegáns típus?

Az óra nemcsak praktikus, hanem hatékony kiegészítő is. Gondoljon különösen arra, hogy a megajándékozott személy mikor fogja használni azt. Ha sportoló, akkor keressen egy nagyobb vízállóságú modellt. A bőrszíjas óra tökéletesen illik az öltönyhöz, ami tökéletes összjátékot teremt a cipővel és az övvel. A praktikus és tartós fém szíj a mindennapi viselethez alkalmas.

Nautica-hodinkyZeppelin-hodinkyPolice-hodinkyZeppelin-hodinky

A karóra nem az egyetlen férfi ékszer. A Fred Bennett vagy a Sector bőr vagy acél karkötői is szépen kiemelkednek a férfiakon. A bőr népszerű természetes anyag. Egy megfelelően megválasztott karkötő, kiegészítve acélból és féldrágakövekből készült elemekkel, sok férfi stílusát kihangsúlyozza. Az órához hasonlóan azonban figyelembe kell venni a kiegészítő gyakorlati oldalát is.

Sector-naramokFred-Bennett-naramokFred-Bennett-naramokThomas-Sabo-naramok

Minőségi és egyedi ékszerek gyerekeknek

Ha gyermek ékszereken gondolkodik, az első és nagyon fontos tényező a gyermek kora. A gyermekek esetében nemcsak az ékszerek megjelenését, hanem a biztonságot is figyelembe kell venni. Ha minőségi darabot választ, az a felnőttkorig kitart. Az ilyen ékszerek a családi örökség részévé válnak.

Az arany fülbevaló az időtlenség példája. Ajándékozzon a kis hercegnőnek egy patentos zárszerkezettel vagy csavaros zárszerkezettel rendelkező fülbevalót. Ez a fajta fülbevaló a kis hölggyel együtt "nő". Ha semleges formatervezést választ, akkor felnőttkorában sem fogja megunni.

Sofia-zlate-nausniceSofia-strieborne-nausniceCutie-zlate-nausniceCutie-zlate-nausnice

Azt mondják, hogy a gyémánt örök. Mutassa meg a gyermekeinek, hogy mindig itt lesz számukra, amikor csak szükségük lesz önre. Erre a gyémánttal díszített ezüst ékszer fogja őket emlékeztetni. A D for Diamond márka szerelmi történetekkel, állatokkal és mesehősökkel teli darabokat kínál. Még a legkisebb gyermekek számára is alkalmasak, alkalmi és mindennapi viseletre egyaránt.

D-for-Diamond-nahrdelnikD-for-Diamond-naramokD-for-Diamond-nahrdelnikD-for-Diamond-naramok

A gyerekek imádják a meséket. Most már mindig velük lehetnek a kedvenc hőseik egy praktikus kiegészítőben, például egy órában. A kicsik a lehető legjobban a felnőttekre akarnak hasonlítani. Adja meg nekik a komolyság érzetét az első karórájukkal. Nemcsak a lányok, hanem a fiúk is megtalálják a számukra megfelelőt.

Disney-hodinkyDisney-hodinkyDisney-hodinkyDisney-hodinky

 

Válasszon az ékszereink kínálatából az üzletekben és a sofia.sk/hu webáruházban