Ékszerek esküvői vendégeknek

svadobcania-vizual

Ünnepélyes ruhák, tánc és szórakozás. Ez jut rögtön eszünkbe, ha egy esküvői meghívó kerül a kezünkbe. Egy kivételes eseményhez azonban nemcsak megfelelő ruházatra, hanem kiegészítőkre is szükség van. Ami az ékszereket illeti, egy esküvő ideális lehetőség a ragyogásra.

 

Az ékszer anyaga, mint kiindulópont

A fém színét ruhája, vagy haja színéhez illően határozza meg. Ami a ruha színét illeti, a fehér ezen a napon a menyasszonyé. Választhat akár másik színt is, amelyben jól is fog kinézni és jól is érzi magát. 

  svadobcania-nahrdelniksvadobcania-nausnicesvadobcania-naramoksvadobcania-nahrdelnik

ekszerek-eskuvoi-vendegeknekA pasztellszínek természetes gyöngyökkel kombinálva romantikus megjelenést kölcsönöznek. Amennyiben az ezüstöt jobban kedveli, aggodalomra semmi ok. Ezüst ékszerekkel nem tud semmit sem elrontani, mivel szinte mindenféle öltözethez passzolnak. Barna hajúak előnyben részesíthetik a kövekkel díszített ékszereket, amelyek fénye szépen kitűnik a sötét haj mellett. Szőkéknek ugyanakkor a finom és örökéletű gyöngyök illenek jobban. Az arany minden hajszínhez passzol, és egy kis luxust is kölcsönöz megjelenésének.

svadobcania-perlove-nausnicesvadobcania-perlovy-privesoksvadobcania-perlove-nausnicesvadobcania-perlovy-nahrdelnik

 

Ne feledje az íratlan szabályokat

Egy fantáziadús ruhát elég kiegészíteni egy egyszerűbb darabbal. Ha a figyelemfelkeltőbb kiegészítők szerelmese, érdemes inkább egy egyszerűbb ruhához nyúlnia, amely lehetővé teszi az ékszerek kiemelkedését. Az ékszerek kiválasztásakor fontos tényező az esküvő helyszíne is. Egy nyári kerti esküvőhöz nyugodtan viseljen lágyabb kiegészítőket. Azonban egy történelmi szállodában vagy kastélyban éppen ellenkezőleg: pompás darabok viselésével egy éjszakára igazi úrihölgyként érezheti magát.

Fülbevalóit arca vagy haja típusához megfelelően választhatja ki, természetesen különböző kiegészítőkhöz és ruhákhoz illően. A tiszta ezüstből és aranyból készült fülbevalók ugyanolyan univerzálisak, mint a színtelen cirkóniás ékszerek. Ha egyszerűen csak kifésült haj mellett dönt, a lógós fülbevalók gyönyörűen kitűnnek. Ebben az esetben inkább egy kevésbé feltűnő nyaklánc mellett tegye le voksát, vagy egyáltalán ne viseljen azt.

  svadobcania-modre-nausnicesvadobcania-visiace-nausnicesvadobcania-vitrazove-nausnicesvadobcania-napichovacie-nausnice

Négyzet alakú archoz, geometriai alakzatok kivételével, szinte minden típusú fülbevaló illik. Kerek arcformához a lógós fülbevalók alkalmasabbak. A szív alakú arc karika, csepp vagy háromszög formájú fülbevalókat követel. Ha ovális arca van, számos fülbevaló dizájn közül választhat.

ekszerek-eskuvoi-vendegeknek

Díszítse dekoltázsát

Ruhájának nyakkivágása meghatározza, pontosan milyen nyaklánc fogja a lehető legjobban kiegészíteni. Egy pánt nélküli ruha esetében nincsenek korlátozások - mindenféle nyakék jól fog vele mutatni. Ilyen fajta ruhához azonban a legjobb választás egy kulcscsontig érő rövidebb nyaklánc. A klasszikus darabok egyike a gyöngysor. V-alakú dekoltázshoz ellenben egy hosszabb medállal díszített, vagy Y-alakú nyakék illik jobban. Ha a ruha díszítésének kiemelése a célja, összpontosítson egy finomabb nyakláncra vagy inkább egy fülbevalóra, karkötőre.

svadobcania-nahrdelnik-perlysvadobcania-perlova-snurasvadobcania-zlaty-nahrdelniksvadobcania-nahrdelnik

ekszerek-eskuvoi-vendegeknek

Ne feledkezzen meg kezeiről sem

Összeállítását egy karkötővel hangolná össze? Manapság a vékony és egyszerű karkötők a divatosak ezüstből, aranyból vagy akár gyöngyből. Ha már más ékszereket is kiválasztott, mindenképpen ugyanabból az anyagból készült karkötőt viseljen melléjük. Ha szeretné, hogy a keze vonzza a tekintetetek, viszont nem szeret karkötőt hordani, akkor támaszkodjon bátran egy jellegzetesebb gyűrűre, amely ugyanúgy illik a többi ékszerhez is.

svadobcania-prstensvadobcania-naramoksvadobcania-perlovy-naramoksvadobcania-prsten

ekszerek-eskuvoi-vendegeknek

Elegáns koszorúslányok

Stílusos koszorúslányok nélkül egy menyasszony el sem tudja képzelni esküvőjét. S hogy milyen ékszereket érdemes választani ebben a szerepben? A ruhához hasonlóan az ékszerek sem ragyoghatják túl a menyasszonyt. Próbáljon finom, ruhájához hasonló színárnyalatú ékszereket választani. Különösen népszerűek a rózsaszín és a piros, ugyanakkor a kék vagy zöld árnyalatai is. Ha nem rajong a színes ékszerekért, nyugodtan viseljen áttetsző köves darabokat. Apró fülbevalók vagy nyakláncok megfelelő rétegezésével is lenyűgöző eredményt lehet elérni.

Ha a kifejezőbb ékszereket részesíti előnyben, válasszon inkább egy mutatós nyakláncot vagy medált.

svadobcania-nausnicesvadobcania-medailonsvadobcania-nahrdelniksvadobcania-nausnice

 

Férfi kiegészítők

Egy férfias outfitet mandzsettagombokkal tud igazán különlegessé tenni. Mindemellett manapság divatos egy öltönyt féldrágakövekből vagy bőrből készült karkötővel is kiegészíteni. Frissíti az összképet. Ha karórát viselne szívesebben, elsősorban a minőségi kivitelezést részesítse előnyben, amely elegáns megjelenést kölcsönöz neki. Harmonikus hatást kelt, ha az övén és a karóráján található fém színe megegyezik.

svadobcania-hodinkysvadobcania-pansky-naramoksvadobcania-hodinkysvadobcania-manzetove-gombiky

Ha esküvőre készül, látogasson el a SOFIA.sk/hu webáruházba, és válogasson kedvére ékszereink és karóráink széles választékából.