Valentin-napi ajándék ötletek

Rohamosan közeleg a szerelmesek ünnepe. Gondolkozott már azon, hogy mivel lepje meg kedvesét? Egy gyertyafényes vacsora, egy csokor rózsa vagy egy esti séta a városban. Gondoljon egy kedves ajándékra is, ami a szerelmükre fogja őt emlékeztetni. Az ékszereket mintha csak erre alkották volna meg.

Értékes arany

Az arany ékszerek különösen minőségük és tartósságuk miatt népszerűek. Adjon ajándékba értéket, ami évekig örömet fog neki szerezni. A szerelmének köszönhetően, amire emlékeztetni fogja őt, ékszerdobozának fontos darabjává válik. Választhat a klasszikus sárga, a népszerű fehér, de a romantikus rózsaarany közül is. A legalkalmasabbak az univerzális fülbevalók vagy a finom arany medál.

Sofia-prstenSofia-nahrdelnikSofia-nausniceSofia-nahrdelnik

Sofia-heart

Szimbolikus szív

A szerelem legkedveltebb szimbóluma a szív. Egyszerű alakja van, de mégis sokat mond. Jelképesen helyezze a szívét a kezébe egy ékszer formájában. Az ékszerek széles kínálatából választhat, a praktikus fülbevalóktól kezdve, a gyönyörű nyakláncokon át a szívecskés karkötőkig.

A szerelem színei

A vörös a szívhez kapcsolódik, a szerelmet, a szenvedélyt és a dinamizmust szimbolizálja. A piros ékszerek ideálisak egy szenvedélyes nő számára, aki nem retten meg a figyelő tekintetektől. A romantikus rózsaszín a finom nő tipikus színe. A rózsaszínt akár a tiszta és ártatlan szerelem színeként is érthetjük.

Sofia-prstenSofia-privesokSofia-nausniceSofia-nahrdelnik

Sofia-pearlsKivételes gyöngy

Kivételes szépségük népszerűsége évszázadok óta töretlen. Minden gyöngy egyedülálló természeti alkotás. Olyan egyedi, mint amennyire minden nő egyedi. Mutassa meg kedvesének, hogy fontos a számára, és ajándékozzon neki egy igazgyöngy ékszert. Nyúljon a klasszikus gyöngy fülbevalók vagy medálok után.

Romantikus eljegyzés

A nők egyszerűen imádják a romantikát. Használja ki a Valentin-napi hangulatot, és készítsen elő egy olyan eljegyzést, amelyet soha nem fog elfelejteni. Ha meg van győződve arról, hogy a kedvese az igazi, ne habozzon, és válassza ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt. ITT megtudhatja, hogyan kell kiválasztani a megfelelőt.

Sofia-prstenSofia-prstenSofia-prstenSofia-prsten

Men-jewelryValami a férfiak számára

Ne felejtsen el eredeti ajándékkal kedveskedni a férfiaknak sem. Különféle stílusos férfi kiegészítők közül választhat. A legnépszerűbbek a bőrből vagy féldrágakövekből készült karkötők. A minőségi karóra mindenképpen jó választás lesz a praktikus férfiak számára.

Sok szép Valentin-napi ajándékot találhat a SOFIA.sk/hu webáruházban.